HUMOR IN DE BROUWERIJ

Nieuws update dd 29 mei 2020:

Hoe graag we ook hadden gehoopt om de voorstelling van april op vrijdag 5 juni te kunnen laten plaatsvinden, hebben we door de huidige maatregelen toch besloten deze toch nog een keer te verplaatsen.

We hebben de de afgelopen tijd veel gewikt en gewogen, maar met de huidige 1,5 meter en horeca-maatregel mogen we in juni maar 30 personen boven in STOOM plaatsen en beneden bij Proeflokaal de Vlijt ca 25. We hebben gedacht aan 2 shows op 1 dag, in 2 ruimtes en om dan de comedians te laten rouleren; maar uiteindelijk willen we jullie toch heel graag dezelfde kwaliteit bieden en het liefst dezelfde setting met 100 man in de zaal voor de leukste interactie. Ook als we in juli 100 personen mogen ontvangen, kunnen we deze vanwege de 1,5 meter maatregel niet ontvangen.

Met een knoop in onze maag hebben we daarom toch maar besloten om het ‘veilig’ te verplaatsen naar vrijdag 5 februari 2021.

Het reeds gekochte ticket blijft dus gewoon geldig voor deze nieuwe datum! Mocht je restitutie willen dan kan dat ook. Maar we hopen dat jullie de nieuwe datum vast noteren in de agenda en dat we elkaar dan weer gaan zien bij een te gekke voorstelling!

Uiteraard houden we de maatregelen nauwlettend in de gaten. Mochten we het al eerder kunnen laten plaatsvinden, bijv in het najaar, en jullie dan weer allemaal in 1 keer kunnen ontvangen dan grijpen we dat met beide handen aan en horen jullie uiteraard al eerder van ons!

Alvast bedankt voor jullie support en geduld!

Warme groet, STOOM & Proeflokaal de Vlijt


Humor in de Brouwerij wordt georganiseerd door Proeflokaal de Vlijt en STOOM, waarbij 6 stand-up comedians en een MC zorgen voor een 2,5 uur durende show (inclusief een pauze).

De Line-up

Tom Sligting

Tom Sligting

Bekend van oa Raymann is Laat, De Uitmarkt, Comedy Cafe, Lowlands, Laughing Matters

Gerwin Schoenmakers

Gerwin Schoenmaker

Winnaar van Publieksprijs COMEDYMATCH

Kim vd Heuvel (Mikel Neij)

Kim van den Heuvel

Jurywinnaar COMEDYMATCH

unnamed

Ellen Oort

Aanstormend talent

unnamed-2

Paul Schoolderman

Jurywinnaar Utrechts Cabaret Festival

Sjoerd Janssen

Sjoerd Janssen

Finalist COMEDYMATCH

MC Raymon Hofkens

De avond wordt gehost door MC Raymon Hofkens 

Winnaar Jury-&Publieksprijs Comedy Concours, Publieksprijs ComedySlam