HUMOR IN DE BROUWERIJ

Nieuws update dd 5 oktober 2021:

Wat moesten we lang wachten… Maar goed nieuws!! De voorstelling op vrijdag 12 november gaat (eindelijk) door!!!

We hebben echt een fantastische line-up aan stand-up comedians met als hoofd-act: Arie Koomen! Hieronder lees je alles over de line-up!

Het reeds gekochte ticket blijft dus gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Bij de entree zal er gecontroleerd worden op je QR-code/negatieve testuitslag, maar dan kunnen we wel weer als vanouds een heerlijk avondje lachen; daar zijn we wel aan toe! 

Het event is UITVERKOCHT; maar degene die al een ticket via Eventbrite hebben, zien we graag om 19.30uur bij de Brouwerij (Ingang ZUID op het Zwitsalterrein), waarna er gelegenheid is voor een drankje in het Proeflokaal.

De voorstelling begint om 20.00uur in STOOM (boven).


Wij hebben er zin in! 

Tot 12 november a.s.!

Alvast bedankt voor jullie support en geduld!

Warme groet, STOOM & Proeflokaal de Vlijt

Humor in de Brouwerij wordt georganiseerd door Proeflokaal de Vlijt en STOOM, waarbij 5 stand-up comedians en een MC zorgen voor een 2,5 uur durende show (inclusief een pauze).

De Line-up

Maarten Vissers

Maarten Visser

Utrechts International Comedy Festival. Maarten is een sympathieke comedian met herkenbare verhalen. Maar achter die aardige kerel schuilt ook een andere wereld. Een hele bijzondere wereld die vooral heel erg grappig is.

Gerwin Schoenmakers

Gerwin Schoenmaker

winnaar Publieksprijs COMEDYMATCH, Paaspop. Gerwin is een opkomend talent die al mee mag spelen met de top van Nederland. Met veel verrassende invalshoeken zet hij het publiek constant op het verkeerde been.

Kim vd Heuvel (Mikel Neij)

Kim van den Heuvel

Jurywinnaar COMEDYMATCH, Paaspop, groot talent uit Belgie. Kim van den Heuvel komt uit Belgie en heeft diverse prijzen mogen winnen. En dat heeft hij niet voor niets gedaan. Iedere zaal weet hij voor zich te winnen.

marcvangestel

Marc van Gestel

Publiekswinnaar UICF Award, BNN/VARA. De absolute oneliner-koning in comedyland is Marc van Gestel. Zo won Marc de grootste oneliner wedstrijd en was hij te zien bij BNN/VARA. Als klap op de vuurpijl mocht hij ook meedoen tijdens Lowlands. Marc is droog, heel droog. Maar vooral heel grappig.

Arie Koomen2. fotograaf RichardTerborg

Arie Koomen

De Lama's, Arie&Silvester, BNN/VARA, Comedy Central, Lowlands. Arie heeft inmiddels geen introductie meer nodig. Als je leifhebber bent van humor dan weet je dat Arie een snelle comedian is. Arie heeft inmiddels alle podia in Nederland wel gespeeld. Nu is hij in Apeldoorn.

Master of Ceremony Eric Goossens

De avond wordt gehost door Eric Goossens

Jury-&Publiekswinnaar ComedySlam, Paaspop, Lowlands. Eric is een energieke comedian uit Brabant. Diverse prijzen heeft hij gewonnen en hij heeft voor grotere organisaties als Paaspop en Lowlands mogen optreden. De ene keer speelt hij met taal, de andere keer is hij absurd. Met Eric weet je het nooit. Deze show zal hij jullie gastheer zijn.